IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Μαγειρική (chef)

Περιγραφή

Σπούδασε Chef στη Σχολή Μαγειρικής ΣΒΙΕ και κάνε το ταλέντο σου επάγγελμα! Ακολούθησε ένα από τα πιο σύγχρονα και δημιουργικά επαγγέλματα στον χώρο της εστίασης και ξεχώρισε για τις μοναδικές ικανότητες σου!

 

Η ΣΒΙΕ συνεχίζει την παράδοση στην παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών και στον τομέα της μαγειρικής εξασφαλίζοντας στους σπουδαστές της όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία ως chef.

 

 
Αποκλειστική συνεργασία με τον καταξιωμένο Chef Γιάννη Αποστολάκη

 

Η συνταγή της επιτυχίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ συνεχίζεται και στον τομέα της μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής. Με σύμβουλο σπουδών τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων σεφ & ζαχαροπλαστών στα σύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ, οι σπουδαστές αποκτούν τα εφόδια για μια λαμπρή πορεία στον επαγγελματικό στίβο.

 

Η συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ Μαγειρικής της ΣΒΙΕ στα εξειδικευμένα Master Classes, σε διαγωνισμούς μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε χώρους ιδιαίτερου γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ενισχύει το ταλέντο τους και αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ικανότητές τους.

 

 

THE SBIE EXPERIENCE

 

Η πρώτη και μοναδική σχολή Vegan μαγειρικής στην Ελλάδα. Aπόκτησε εξειδίκευση στο vegan cooking!

 

Διδάσκει ο διεθνώς καταξιωμένος green chef Νίκος Γαϊτάνος.

Επαγγελματική Αποκατάσταση

  • Μεγάλες Ξενοδοχειακές Μονάδες
  • Εστιατόρια
  • Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (Catering)
  • Κρουαζιερόπλοια – Yachts
  • Βιομηχανίες παρασκευής τροφίμων και πρώτων υλών
  • Επιχειρήσεις Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
  • Επισιτιστικές Μονάδες σε χώρους Υγείας (Νοσοκομεία, Κλινικές), Εκπαίδευσης (Παιδικοί σταθμοί, Πανεπιστήμια)
  • Chef σε τηλεοπτικό σταθμό
  • Δική σου επιχείρηση (εστιατόριο)
  • Ελεύθερος επαγγελματίας (private chef)

Σημεία Υπεροχής

  • Σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις όμοιες με αυτές μεγάλων επισιτιστικών μονάδων
  • Αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις μεγαλύτερες Ξενοδοχειακές Μονάδες και Εστιατόρια
  • Δυνατότητα τοποθέτησης στο εξωτερικό στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+

Μαθήματα

  • Τέχνη μαγειρικής I
  • Σύνθεση μενού τεμαχισμός κρεάτων I
  • Τροφογνωσία - εδεσματολόγιο
  • Τεχνικές εγκαταστάσεις - εξοπλισμός
  • Έλεγχος εμπορευμάτων
  • Υγιεινή και ασφάλεια
  • Αρχές οικονομικής
  • Κοστολόγιο παρασκευασμάτων
  • Οργάνωση - λειτουργία εστιατορίου
  • Γαλλικά
  • Οινολογία
  • Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής I
  • Τέχνη Μαγειρικής II
  • Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής II
  • Αγγλικά
  • Διακοσμητική παρασκευασμάτων
  • Διαιτητική
  • Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα
  • Τέχνη μαγειρικής III
  • Τεμαχισμός κρεάτων II
  • Τέχνη μαγειρικής IV
  • Πρακτική άσκηση 

Στείλε μας μήνυμα

Και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα!

Σπούδασε στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ !

Τα νέα μας

Δες τα όλα

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ