IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Career Day στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Αθήνα

Τοp brands και οργανισμοί πήραν μέρος στο Career Day του ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Δεκάδες κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους βρέθηκαν στο campus του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στο κέντρο της Αθήνας, για να αναζητήσουν ανάμεσα στους σπουδαστές του τους επόμενους συνεργάτες τους στο πλαίσιο ενός ξεχωριστού Career Day.

 

Το ΙΕΚ με το Μεγαλύτερο Δίκτυο Συνεργατών στην Αττική, δημιούργησε για τους σπουδαστές του και τα HR στελέχη των φιλοξενούμενων brands, το κατάλληλο κλίμα, ώστε να συζητήσουν, να γνωριστούν, να μοιραστούν πληροφορίες για τις προσφερόμενες θέσεις, αλλά και για την ακαδημαϊκή εκπαίδευση και εμπειρία των συνεντευξιαζόμενων.

 

Αυτή η ημέρα ήταν για όλους, αφού συμμετείχαν εκπρόσωποι εταιρειών και οργανισμών από το χώρο της Υγείας, της Ομορφιάς, της Φιλοξενίας, του Τουρισμού κ.ά. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Career Office του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, που φροντίζει να φέρνει σε επαφή τους σπουδαστές και τους αποφοίτους του με υποψήφιους εργοδότες, ώστε να ξεκινούν με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, στο πεδίο των σπουδών τους.

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ