IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ: ΙΕΚ ΣΒΙΕ & Εκδόσεις Κύκνος παρουσιάζουν την πιο δημιουργική συλλογή έργων

Με καθοδηγητή το βραβευμένο συγγραφέα και ηθοποιό Σταυριανό Κιναλόπουλο, οι συμμετέχοντες του περσινού σεμιναρίου «Συγγραφή & Έκδοση Έργου», το ΙΕΚ ΣΒΙΕ και οι Εκδόσεις Κύκνος σας προσκαλούν στην παρουσίαση της συλλογής «ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ» την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 18:00 στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Πλ. Κάνιγγος 15-17.

 

120 θεωρίας, καθοδήγησης και πρακτικής εφαρμογής των βασικών κανόνων της συγγραφής, αποτυπώθηκαν στις σελίδες ενός πολυσυλλεκτικού βιβλίου-πρωτόλειου των συμμετεχόντων του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε κατά το προηγούμενο έτος και επιστρέφει δυναμικά και φέτος!

 

Εάν θέλεις να ανακαλύψεις το μαγικό κόσμο της δημιουργικής γραφής, δήλωσε εδώ τη συμμετοχή σου.

 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα…

 

To πρόγραμμα αυτό απαριθμεί τις αρχές της δημιουργικής γραφής, δίνοντας την ευκαιρία σε επίδοξους συγγραφείς βιβλίων, παραμυθιών και θεατρικών έργων, καθώς και δημοσιογράφους και εκπαιδευτικούς, να γνωρίσουν σε βάθος τους κανόνες της πλοκής, της σκιαγράφησης των ηρώων και τη δημιουργία διαλόγων που εντείνουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη – θεατή.  Στην πορεία του προγράμματος αναλύονται πολιτικά, θρησκευτικά και σεξουαλικά σύμβολα, με τους συμμετέχοντες να μαθαίνουν να τα διαχειρίζονται και να τα χρησιμοποιούν σε καίρια σημεία των δικών τους έργων.

 

*Παρέχεται η δυνατότητα και online παρακολούθησης.

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ