IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

GrandOptical & ΣΒΙΕ προσφέρουν ευκαιρίες άμεσης απασχόλησης και εξειδίκευσης στους σπουδαστές Οπτικής-Οπτομετρίας

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, η 1η Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την GrandOptical, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των προϊόντων οράσεως, που διατηρεί 12 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, αποβλέποντας στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και στη διεύρυνση των επαγγελματικών προοπτικών των σπουδαστών της ειδικότητας  Βοηθών Οπτικής-Οπτομετρίας.

 

Στον πυρήνα της νέας αυτής εκπαιδευτικής συνεργασίας βρίσκεται η διασφάλιση ενός ισχυρού προβαδίσματος για τους σπουδαστές Οπτικής-Οπτομετρίας σε επίπεδο άμεσης επαγγελματικής απορρόφησης, δίνοντάς τους την ίδια στιγμή την ευκαιρία να ενημερώνονται πρώτοι για τις νέες θέσεις εργασίας στα καταστήματα του δικτύου. Στο πλαίσιο αυτό, το HR team της GrandOptical θα συμμετέχει στα Career Days του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, για να γνωρίσει τους τελειοφοίτους και αποφοίτους της Σχολής και να τους προτείνει συνεργασία.

 

Ταυτόχρονα, συνδυάζοντας την επιστημονική εξειδίκευση του προσωπικού της GrandOptical και την πολυετή εμπειρία της ΣΒΙΕ στην εκπαίδευση, οι δύο οργανισμοί προσβλέπουν στη συνδιοργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων και σεμιναρίων προς όφελος των σπουδαστών, με στόχο τη συνεχή ενημέρωσή τους πάνω στις νέες τεχνολογίες και τάσεις του κλάδου.

 

Τέλος, η συνεργασία περιλαμβάνει την παροχή αμοιβαίων προνομίων και εκπτώσεων στο προσωπικό και στους πελάτες / σπουδαστές των εταιρειών, για την αγορά προϊόντων όρασης ή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αντίστοιχα.

 

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ παραμένει πιστό στην επιδίωξή του να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εξειδίκευση σε αντικείμενα αιχμής στους σπουδαστές του, φροντίζοντας ενεργά για την άμεση απορρόφησή τους και παραμένοντας δίπλα τους, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της φοίτησής τους.

 

Σχετικά με την GrandOptical…

 

Μέλος του κορυφαίου διεθνούς δικτύου EssilorLuxottica  που προσφέρει οπτικά είδη και υπηρεσίες οράσεως σε περισσότερες από 150 χώρες, με συνολικά 18.000 καταστήματα. Στην ελληνική αγορά βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του κλάδου εδώ και 18 χρόνια, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων (γυαλιά οράσεως και ηλίου, φακούς επαφής και αξεσουάρ), ενώ παρέχει και υπηρεσίες ελέγχου όρασης. Με ορμητήριο την εμπειρία που έχει αποκομίσει από την παρουσία του ομίλου στη διεθνή αγορά, η GrandOptical προσφέρει λύσεις βασισμένες στην επιστημονική εξειδίκευση και την τεχνογνωσία, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το προσωπικό γούστο και τις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη.

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ