IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Εκπαιδευτική Σύμπραξη – «Ορόσημο» για τη Σχολή Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΣΒΙΕ & την HotelBrain Academy

Εκπαιδευτική Σύμπραξη – «Ορόσημο» για τη Σχολή Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΣΒΙΕ & την HotelBrain Academy

Η ΣΒΙΕ, η Σχολή με το Μεγαλύτερο Δίκτυο Συνεργατών στην Ελλάδα, έχοντας ως στόχο να προσφέρει στους φοιτητές και στους αποφοίτους των Ξενοδοχειακών προγραμμάτων της προστιθέμενη αξία σπουδών και να ανοίξει περαιτέρω τον δρόμο σύνδεσής τους με την αγορά εργασίας, ξεκινάει μία εκπαιδευτική σύμπραξη με την HotelBrain Academy.

 

Συγκεκριμένα, αυτή η σύμπραξη εξασφαλίζει στους απόφοιτους του διετούς προγράμματος Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΣΒΙΕ προνομιακά δίδακτρα σε προγράμματα μετεκπαίδευσης και «hands-on» εξειδίκευσης της HotelBrain Academy, σε αντικείμενα «αιχμής» του Τουρισμού,  όπως το Hotel Management, το Food & Beverage Management και το Front Office Management καθώς και στο on line εκπαιδευτικό πρόγραμμα Professional Diploma in Hospitality. Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΣΒΙΕ που θα ολοκληρώσουν το μετεκπαιδευτικό τους πρόγραμμα στην HotelBrain Academy εξασφαλίζουν εγγυημένη προσφορά εργασίας στα ξενοδοχεία του Ομίλου HotelBrain.

 

Παράλληλα επωφελούνται από ειδικές προσφορές εγγραφής σε εξειδικευμένα σεμινάρια της HotelBrain Academy με θέματα όπως γαστρονομία, sustainability, spa management, digital marketing in hospitality, data management κ.α. που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και πληροφοριών που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες του τουριστικού κλάδου.

 

Η HotelBrain Academy προσφέρει επιπλέον δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στους φοιτητές Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, στα ξενοδοχεία του Ομίλου, από το πρώτο κιόλας έτος σπουδών τους, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και την εργασιακή τους εμπειρία για την μετέπειτα αποδοτικότερη συνέχεια και ολοκλήρωση των σπουδών τους.

 

Στόχος των δύο οργανισμών είναι να αφήσουν από κοινού το στίγμα τους συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του τουριστικού κλάδου μέσω της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των αυριανών στελεχών καθώς και να προσφέρουν, στους νέους που επιθυμούν να απασχοληθούν στη «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας, τη φιλοξενία, ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση με τις καλύτερες προοπτικές για μία επιτυχημένη καριέρα.

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ