ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ΣΒΙΕ, η πρώτη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας στην Ελλάδα, πρωτοπορεί εδώ και 50 χρόνια στην εκπαίδευση. Με υπεροχή και συνέπεια, παρέχει επαγγελματική εξειδίκευση, η οποία εξασφαλίζει στους σπουδαστές της άμεση απορρόφηση από τους μεγαλύτερους Φορείς Υγείας της Χώρας. Η πρωτοπορία του ΙΕΚ ΣΒΙΕ επισφραγίζεται με τη σύναψη διεθνών ακαδημαϊκών συνεργασιών με Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα και Οργανισμούς Πιστοποίησης της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ιατρική Σχολή Αθηνών εμπιστεύεται αποκλειστικά το ΙΕΚ ΣΒΙΕ για την από κοινού διοργάνωση εξειδικευμένων επιμορφωτικών σεμιναρίων στους τομείς της Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής, της Μοριακής Φυσιολογίας, κ.ά. Καταξιωμένοι καθηγητές με πολυετή εργασιακή εμπειρία στον τομέα της υγείας παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, στους πλήρως εξοπλισμένους χώρους διδασκαλίας στην καρδιά της Αθήνας.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Πρακτική άσκηση σε εργαστήρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών καθώς και στα μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, διαγνωστικά εργαστήρια, φυσικοθεραπευτήρια, φαρμακεία κ.ά  τα οποία εμπιστεύονται τη ΣΒΙΕ.

  • Εξειδικευμένα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή Αθηνών.
  • Πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια.
  • Δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε φορείς υγείας του εξωτερικού στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ (Ασημένιο Βραβείο στα Educational Awards 2017)
  • Διαρκής επιμόρφωση στις σύγχρονες τεχνολογίες των μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία, στα ιατρεία, στα διαγνωστικά εργαστήρια.
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις στις μεγαλύτερες εταιρείες φαρμάκων και καλλυντικών, εργοστάσια οπτικών ειδών καθώς και σε σύγχρονα οδοντοτεχνικά εργαστήρια.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ

Β. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘ

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ

ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

ΟΠΤΙΚΗ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων