Ο Τομέας Παιδαγωγικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΣΒΙΕ παρέχει υψηλού επιπέδου θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση  στον τομέα των παιδαγωγικών με την εμπειρία εξειδικευμένων επαγγελματιών. Οι σπουδαστές της Σχολής Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΣΒΙΕ εκπαιδεύονται στη βρεφοκομία, στο θεατρικό παιχνίδι,  στο κουκλοθέατρο, στη μουσικοκινητική αγωγή κ,ά, καθώς και στην αντιμετώπιση παιδιών με σωματικές αναπηρίες και δυσκολίες, μαθησιακές διαταραχές, νοητική υστέρηση υπό την καθοδήγηση της ψυχολόγου – Συμβούλου Σπουδών Σάντυ Κουτσοσταμάτη. Δημόσιοι και ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί, φορείς παιδικής φροντίδας και προστασίας, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης επιλέγουν το ΙΕΚ ΣΒΙΕ για το κύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών του. Παράλληλα, η συνεχιζόμενη σύμπραξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Ελλάδας με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ανοίγει διάπλατα τις πόρτες των Δημοτικών παιδικών σταθμών και των ειδικών σχολείων στους σπουδαστές και στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, τόσο για την πρακτική τους άσκηση όσο και για την επαγγελματική τους απορρόφηση.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

  • Σπουδές δίπλα σε εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της στον χώρο της βρεφοκομίας, ψυχολογίας, θεατρικής αγωγής και μουσικοκινητικής αγωγής.
  • Εξειδικευμένα σεμινάρια στα παιδαγωγικά με θέματα: κατασκευές παιχνιδιών, παιδικά παραμύθια, ειδικά θέματα ψυχολογίας και κινησιολογίας παιδιών με ειδικές ανάγκες, κ.ά.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Σπούδασε Σύγχρονα Επαγγέλματα στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ!

#ieksviereloaded

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων