Σπουδές Μαγειρικής
Σπούδασε Chef στη Σχολή Μαγειρικής ΣΒΙΕ και κάνε το ταλέντο σου επάγγελμα! Ακολούθησε ένα από τα πιο σύγχρονα και δημιουργικά επαγγέλματα στον χώρο της εστίασης και ξεχώρισε για τις μοναδικές ικανότητες σου!
Η ΣΒΙΕ συνεχίζει την παράδοση στην παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών και στον τομέα της μαγειρικής εξασφαλίζοντας στους σπουδαστές της όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία ως chef.


Αποκλειστική συνεργασία με τον καταξιωμένο Chef Γιάννη Αποστολάκη
Η συνταγή της επιτυχίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ συνεχίζεται και στον τομέα της μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής. Με σύμβουλο σπουδών τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων σεφ & ζαχαροπλαστών στα σύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ, οι σπουδαστές αποκτούν τα εφόδια για μια λαμπρή πορεία στον επαγγελματικό στίβο.
Η συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ Μαγειρικής της ΣΒΙΕ στα εξειδικευμένα Master Classes, σε διαγωνισμούς μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε χώρους ιδιαίτερου γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ενισχύει το ταλέντο τους και αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ικανότητές τους.
SBIE, A UNIQUE PLACE TO STUDY

Παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια
Συμμετοχή σε εξειδικευμένα Master Classes, Workshops και Διαγωνισμούς Μαγειρικής

THE SBIE EXPERIENCE
Η πρώτη και μοναδική σχολή Vegan μαγειρικής στην Ελλάδα. Aπόκτησε εξειδίκευση στο vegan cooking!
Διδάσκει ο διεθνώς καταξιωμένος green chef Νίκος Γαϊτάνος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

- Μεγάλες Ξενοδοχειακές Μονάδες
- Εστιατόρια
- Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (Catering)
- Κρουαζιερόπλοια – Yachts
- Βιομηχανίες παρασκευής τροφίμων και πρώτων υλών
- Επιχειρήσεις Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Επισιτιστικές Μονάδες σε χώρους Υγείας (Νοσοκομεία, Κλινικές), Εκπαίδευσης (Παιδικοί σταθμοί, Πανεπιστήμια)
- Chef σε τηλεοπτικό σταθμό
- Δική σου επιχείρηση (εστιατόριο)
- Ελεύθερος επαγγελματίας (private chef)
98.6% των φοιτητών μας έχουν απορροφηθεί επαγγελματικά έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους
Μάθε τα μυστικά της γαστρονομίας δίπλα σε έμπειρους και φημισμένους chef
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
- ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ Ι
- ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ Ι
- ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ – ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
- ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
- ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
- ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
- ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
- ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
- ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
- ΓΑΛΛΙΚΑ
- ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
- ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Ι
- ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ
- ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ
- ΑΓΓΛΙΚΑ
- ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
- ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ
- ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
- ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙΙ
- ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΙΙ
- ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ IV
- ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Κάνε το πρώτο βήμα, επικοινώνησε τώρα
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ
Κλείσε σήμερα τη θέση σου!