Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ πρωτοπορεί και στον τομέα της προπονητικής με μεγάλες και αποκλειστικές συνεργασίες που εξασφαλίζουν στους σπουδαστές του την άρτια εκπαίδευσή τους στο άθλημα της επιλογής τους. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις των συνεργαζόμενων χώρων άθλησης του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, οι έμπειροι προπονητές του με την ομάδα τους, τα εξειδικευμένα σεμινάρια με στόχο την ολοκληρωμένη θεωρητική γνώση και εμπειρία, αλλά και η αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων (ΠΟΠΑ) αποτελούν  τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη καριέρα.

Ο  Γενικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής – ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού (PAO BC ACADEMY) και team manager της ομάδας μπάσκετ ανδρών Φραγκίσκος Αλβέρτης φιλοδοξεί να διαμορφώσει ,με τη μεγάλη του εμπειρία και το πάθος του για τον αθλητισμό, επιτυχημένους προπονητές. Oι σπουδαστές του τομέα προπονητικής συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της προπόνησης του εφηβικού του Παναθηναϊκού στο κλειστό ΟΑΚΑ ενώ έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν προπονήσεις της ομάδας μπάσκετ ανδρών και στη συνέχεια να σχολιάζουν τακτικές – ζητήματα φυσικής κατάστασης

Επιπλέον το ΙΕΚ ΣΒΙΕ σε αποκλειστική συνεργασία με την GRAFTS, εξασφάλισε στους σπουδαστές του σημαντικά επαγγελματικά εφόδια όπως πιστοποιημένα προγράμματα σε αντικείμενα αιχμής και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στα συνεργαζόμενα γυμναστήρια της Grafts, σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

  • Αποκλειστική συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή των τμημάτων υποδομής – ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού (PAO BC ACADEMY) και team manager της ομάδας μπάσκετ ανδρών Φραγκίσκο Αλβέρτη.
  • Δυνατότητα ενεργής συμμετοχής στη διαδικασία της προπόνησης του εφηβικού του Παναθηναϊκού στο κλειστό ΟΑΚΑ.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης προπονήσεων της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Παναθηναϊκού και εκπαίδευση σε τακτικές – ζητήματα φυσικής κατάστασης.
  • Σπουδές κύρους με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων (Π.Ο.Π.Α).
  • Ολοκληρωμένα σεμιναριακά προγράμματα  στο άθλημα της επιλογής σου από έμπειρους προπονητές και την ομάδα τους.
  • Πρακτική άσκηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των συνεργαζόμενων χώρων άθλησης του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.
  • Αποκλειστική συνεργασία με τηνμε την GRAFTS, τον μεγαλύτερο  εκπαιδευτικό πάροχο στον τομέα του fitness, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
  • Πιστοποιημένα προγράμματα σε αντικείμενα αιχμής όπως  το Personal Training, Group Fitness, Functional Training, Pilates, Yoga, κ.ά
  • Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στα συνεργαζόμενα γυμναστήρια της Grafts, σε Ελλάδα και Κύπρο.
  • Εκπαίδευση από φορείς με διεθνείς και κρατικές πιστοποιήσεις.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Σπούδασε Σύγχρονα Επαγγέλματα στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ!

#ieksviereloaded

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων