Zero Waste Cooking

Κλείσε τη θέση σου διά ζώσης ή online

Διεξαγωγή

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, Ώρα: 14:00

Εισηγήτρια

Αθανασία Μανθάτη

Διάρκεια

4 ώρες

Τόπος & Τρόπος Διεξαγωγής

- ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Κάνιγγος 15-17, Αθήνα
ή
- Online - Live Steaming

Περιγραφή

Η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση υλικών είναι μονόδρομος για τη βιωσιμότητα του πλανήτη. Η chef και χημικός Αθανασία Μανθάτη μας δείχνει “χίλιες και μία” στρατηγικές zero waste για την κουζίνα μας, όπου κάθε υλικό έχει τη δική ξεχωριστή αξία!

Προσφορά -20% για εγγραφή και στο σεμινάριο “Ελληνική Κουζίνα” που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου!

Σε ποιους απευθύνεται

  • Ερασιτέχνες & επαγγελματίες μάγειρες
  • Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
  • Vegans και vegetarians

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

ή

  • Καλέστε στο 210 32.32.323 , Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00 – 21:00

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *

 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων