Διαδικτυακό Σεμινάριο Vegan Street Food

Kόστος συμμετοχής 35€

Κλείσε τώρα τη θέση σου και στο σεμινάριο Vegan Ζαχαροπλαστικής μόνο με 50€ συνολικά

Μέρα Διεξαγωγής

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Εισηγητής

Νίκος Γαϊτάνος, Vegan Chef

Διάρκεια

3,5 ώρες (17:00 - 20:30)

Τόπος Διεξαγωγής

Live streaming

Περιγραφή

Ο κορυφαίος Green Chef Νίκος Γαϊτάνος μυεί επαγγελματίες και μη στα μυστικά της Vegan Street Food κουζίνας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν όλες τις Vegan παραλλαγές των πιο διάσημων συνταγών Street Food.

 

 

 

 

 

Θεματικές ενότητες

  • Μεξικάνικα τάκος με φυτικό κιμά, ξυνή κρέμα (sour cream),γουακαμόλε και ριφράιντ μπινς (refried beans)
  • Πιτόγυρο με γύρο από Τζακ φρουτ (jack fruit), τζατζίκι χωρίς γιαούρτι και χειροποίητη πίτα
  • Σάντουιτς με κεφτεδάκια οσπρίων σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και vegan σπιτική τυροκαυτερή
  • Bao ban to fish Burger: Ασιατικό μπέργκερ με χειροποίητο ψωμάκι ατμού και μπιφτέκι “ψαριού” από τόφου με ασιατική μαγιονέζα και γλυκόξινα λαχανικά

Που απευθύνεται

  • Vegans
  • Ερασιτέχνες-λάτρεις της μαγειρικής και της υγιεινής διατροφής
  • Σπουδαστές και Αποφοίτους Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής-Ξενοδοχειακών
  • Επαγγελματίες Chef, Pastry Chef
  • Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
  • Καλέστε στο 210 32 32 323, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30.
  • Επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *

 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων