Το Πάθος της Σοκολάτας: Γλυκά a la carte με βάση τη Σοκολάτα

Έναρξη

2 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 - 14:00

Εισηγητές

Ελένη Κουμαντάνου, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων - Chef

Διάρκεια

4 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής

Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα

Περιγραφή

Το σεμινάριο έχει ως σκοπό να δώσει σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες, τη γνώση των ιδιαιτεροτήτων της σοκολάτας. Τους τρόπους με τους οποίους  μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και να την διαμορφώσουμε, με στόχο το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Επίσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τους τρόπους συντήρησης της σοκολάτας.

 

Θεματικές ενότητες

  •  Μους  σοκολάτα με εσπρέσο και αλατισμένους ξηρούς καρπούς
  • Cheese cake σοκολάτας
  • Τάρτα σοκολάτας με blueberry και μύρτιλο
  • Παστάκια σοκολάτας με μαύρο ρούμι και φράουλες

Που απευθύνεται

  • Σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής
  • Επαγγελματίες Pastry Chef και Chef
  • Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων
  • Λάτρεις της σοκολάτας
  • Ενθουσιώδεις της ζαχαροπλαστικής

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
  • Καλέστε στο 210 32 32 323, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30.
  • Επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *

 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων