Τεχνικές Fake Meat / Fake Fish

Κλείσε τη θέση σου, διά ζώσης ή online, με -25% έως 5 Φεβρουαρίου
 

Διεξαγωγή

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 @ 14:30-20:30

Περιγραφή

Οι κορυφαίοι chefs και καθηγητές του SBIE Vegan School, Νίκος Γαϊτάνος και Γιώργης Βαϊδάνης, παρουσιάζουν την plant-based εκδοχή αγαπημένων πιάτων “κρεατικών” και “ψαρικών”, χωρίς ζωικά προϊόντα! Ένα ξεχωριστό masterclass με τεχνικές και συνταγές που θα εντυπωσιάσουν επαγγελματίες, ερασιτέχνες και λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Προσφορά έως 5 Φεβρουαρίου:
Για δια ζώσης συμμετοχή από 120€ μόνο 90€
Για διαδικτυακή συμμετοχή από 90€ μόνο 60€

Εισηγητές

Νίκος Γαϊτάνος & Γιώργης Βαϊδάνης

Διάρκεια

6 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής

ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα

Θεματικές ενότητες

Συνταγές

Chef Γιώργης Βαϊδάνης

  • “Σαλάμι” από πρωτεΐνη σίτου (σεϊτάν)
  • “Φιλέτο” από πρωτεΐνη σίτου με smashed baby πατάτες και σάλτσα τυριού με σχοινόπρασο
  • “Γύρος” 2 ways: γύρος σόγιας και γύρος μανιταριών με σάλτσα remoulade και γαρνιτούρα λαχανικών
  • Tacos με “pulled pork” από τζακ φρουτ και exotic salsa

Chef Νίκος Γαϊτάνος

  • “Ψαροκροκέτες” με τόφου και σκορδαλιά από πεκάν
  • “Κοντοσούβλι” από φιλέτο σόγιας
  • “Τονοσαλάτα” με τζακ φρουτ και χειροποίητη vegan μαγιονέζα
  • Σούπα bouillabaisse με ανθό μπανανιάς και λεβάντα
  • Sushi guncan με τυρί κρέμα από κάσιους και καπνιστό “σολωμό” από καρότο

Σε ποιους απευθύνεται

  • Επαγγελματίες chefs
  • Ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική
  • Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
  • Vegans και vegetarians

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του προγράμματος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

ή

  • Καλέστε στο 210 32.32.323 , Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00 – 21:00

ή

  • Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στην Πλ. Κάνιγγος 15-17

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *


 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων