Tεχνικές Fake fish

Έναρξη

24 Νοεμβρίου 2019

Εισηγητές

Νίκος Γαϊτάνος, Vegan Chef

Διάρκεια

5 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής

Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα

Περιγραφή

Ο Vegan Chef Νίκος Γαϊτάνος, ως υπεύθυνος του νέου, πιστοποιημένου προγράμματος σπουδών, έχει στόχο να μυήσει επαγγελματίες και μη στα μυστικά της αποκλειστικής χορτοφαγικής διατροφής. Το συγκεκριμένο σεμινάριο, είναι ένα εναλλακτικό σεμινάριο για τους λάτρεις των θαλασσινών γεύσεων

 

 

 

 

 

Θεματικές ενότητες

  • Vegan  μους “ταραμά” με χαβιάρι από φύκια
  • Τόφου fish sticks
  • Πλευρώτους “καλαμαράκια”
  • Τζακ φρούτ “ψαρο” κροκέτες με ντομάτα και φάβα
  • Σούσι με “τόνο” ντομάτας

Που απευθύνεται

  • Vegans
  • Σε ερασιτέχνες-λάτρεις της μαγειρικής και της υγιεινής διατροφής
  • Σε σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής-Ξενοδοχειακών
  • Επαγγελματίες Chef, Pastry Chef
  • Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
  • Καλέστε στο 210 32 32 323, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30.
  • Επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *

 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων