Σεμινάριο Vegan Ωμοφαγικά Γλυκά


 

Έναρξη

Σάββατο και Κυριακή 12 και 13 Φεβρουαρίου, 16:00 με 20:00

Περιγραφή

Η chef Αλεξανδρα Σαρηγιαννη εξειδικευμένη στην ωμοφαγική διατροφή (raw vegan) παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο 2ήμερο σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών με ωμά γλυκά χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη αλλά με πάρα πολύ πλούσια γεύση και θρεπτική αξία.

Το σεμινάριο προσφέρεται δια ζώσης και online.

Τιμές:

Τιμή για κάθε ένα από τα σεμινάρια δια ζώσης 120€

Early bird μέχρι 30 Ιανουαρίου 90€

Τιμή και για τα δύο σεμινάρια πακέτο διά ζώσης 200€

Early bird μέχρι 30 Ιανουαρίου 170€

Τιμή για κάθε ένα σεμινάριο online 80€

Early bird 50€

Τιμή και για τα δύο σεμινάρια online 140€

Early bird μέχρι 30 Ιανουαρίου 90€

 

Εισηγητές

H Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη είναι chef στην ειδικότητα της vegan ωμοφαγικής μαγειρικής και έχει εμπειρία άνω των 10 ετών στη raw vegan μαγειρική, με ειδίκευση στον τομέα των γλυκών.

Διάρκεια

Το διήμερο σεμινάριο διαρκεί οκτώ (8) ώρες.

Τόπος Διεξαγωγής

Το υπερσύγχρονο εργαστήριο vegan γαστρονομίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (Κάνιγγος 15, Αθήνα)

Θεματικές ενότητες

Σάββατο 12/2/22:

  • Ωμοφαγικά παστάκι με τραγανή σοκολατένια βάση και κρέμα κάσιους με γεύση σοκολάτα-πορτοκάλι.
  • Ωμοφαγική τούρτα με βάση εμπλουτισμένη με τη δύναμη της σπιρουλίνας και κρέμα μαύρου μούρου.
  • Καραμελένιο snickers με σοκολάτα και φιστίκια.
  • Ωμοφαγική μηλόπιτα με crumble ξηρών καρπών και καραμέλα.

Κυριακή 13/2/22:

  • Ωμοφαγική τούρτα Μάνγκο με κρέμα κάσιους, αρωματικό μάνγκο και εξωτικό ζελέ με άγαρ.
  • Ωμοφαγικό cheesecake καρύδας με λάιμ, χωρίς ξηρούς καρπούς.
  • Μπανόφι με φρέσκια μπανάνα, καραμέλα χουρμάδων, χειροποίητη σως σοκολάτα και σαντιγί καρύδας.
  • Τιραμισού που συνδυάζει κρέμα, καφέ και κακάο με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Vegans και vegetarians
  • Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
  • Ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική
  • Σπουδαστές Σχολών Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, Ξενοδοχειακών κ.ά.
  • Επαγγελματίες Chef και Pastry Chef
  • Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Φιλοξενίας

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

ή

  • Καλέστε στο 210 32. 32. 323 για μια πλήρη ενημέρωση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *


 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων