Σεμινάριο Vegan Εστιατορικά Γλυκά

10% επιπλέον έκπτωση για συμμετέχοντες σε προηγούμενα σεμινάρια της σειράς

Έναρξη

Κυριακή 10 Απριλίου, 16:00-20:00

Περιγραφή

Οι Vegan Chefs της σχολής, Νίκος Γαϊτάνος και Γιώργος Βαϊδάνης, παρουσιάζουν το πιο γλυκό σεμινάριο της χρονιάς!

Από το Α έως το Ω της δημιουργικής πλευράς της Vegan Ζαχαροπλαστικής, αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει εξειδίκευση στην παρασκευή γευστικών επιδορπίων που συμπεριλαμβάνονται σε banquet menus και συμβαδίζουν με τις αρχές της εστιατορικής τέχνης.

Μάθε πώς να ετοιμάζεις δημιουργικά και πολυεπίπεδα επιδόρπια και πώς να μετατρέπεις τις συμβατικές, παραδοσιακές τεχνικές της Zαχαροπλαστικής σε Vegan, με plant-based υλικά.

Ένα σεμινάριο απαραίτητο για τους επαγγελματίες που θέλουν να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις της αγοράς, αλλά και για Ερασιτέχνες που αγαπούν τη Ζαχαροπλαστική, αλλά έχουν αποκλείσει τα προϊόντα ζωϊκής προέλευσης από τη διατροφή τους.

Τιμή σεμιναρίου:

Δια ζώσης 120€

Early bird μέχρι 30 Μαρτίου: 90€

Διαδικτυακό 90€

Early bird μέχρι 30 Μαρτίου: 60€

Εισηγητές

Νίκος Γαϊτάνος και Γιώργος Βαϊδάνης

Διάρκεια

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 4 ωρών

Τόπος Διεξαγωγής

Το υπερσύγχρονο εργαστήριο vegan γαστρονομίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (Κάνιγγος 15, Αθήνα)

Θεματικές ενότητες

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Chef Νίκος Γαϊτάνος

1) Μήλο & Καπνός

Κέικ μήλου, χαλβάς μήλο, κίτρινο φιρίκι γεμιστό με τραγανό φυστικοβούτυρο, σιρόπι μήλου με κουρκουμά, κρέμα μήλου με μαστίχα, σαντιγί και κάπνισμα με ξύλο μήλου

2) 4 Εποχές

Χειμώνας: Τερίν σοκολάτας με φυστίκια Αιγίνης, κουλί μάνγκο και ράσμπερι

Άνοιξη: Κανόλι φράουλα

Καλοκαίρι: Τρίγωνα Πανοράματος με πεπόνι

Φθινόπωρο: Τάρτα με πετιμέζι και σταφύλια

Chef Γιώργος Βαιδάνης

1) Τάρτα με κρέμα μάγκο και λάιμ, στρώση μπανάνας, καψαλισμένη μαρέγκα και ξύσμα λάιμ

2) Επιδόρπιο με ωμοφαγική βάση από πεκάν , κρέμα γκανάς με silken tofu, namelaka espresso, σαντιγί με άρωμα καφέ και chocolate cinnamon “web”

Σε ποιους απευθύνεται

  • Vegans και vegetarians
  • Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
  • Ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική
  • Σπουδαστές Σχολών Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, Ξενοδοχειακών κ.ά.
  • Επαγγελματίες Chef και Pastry Chef
  • Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Φιλοξενίας

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

ή

  • Καλέστε στο 210 32. 32. 323 για μια πλήρη ενημέρωση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *


 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων