Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης Vegan Μαγειρικής

Δυνατότητα online παρακολούθησης

”Δήλωσε άμεσα το ενδιαφέρον σου και απόκτησε 20% έκπτωση επί των διδάκτρων!”

Έναρξη

Οκτώβριος 2020

Εισηγητές

Νίκος Γαϊτάνος, Vegan Chef, Υπεύθυνος Προγράμματος

Γιώργος Βαϊδάνης, Vegan Chef (Bamboo Vegan)

Σοφία Κανέλλου, Vegan Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Μάριος Δεσσύλας, Γεωπόνος, Σύμβουλος Βιολογικής - Βιοδυναμικής Γεωργίας

Σταύρος Καραγιλάνης - Κώστας Τζαλλήλας (ONE Project), Εκπαιδευτές Μακροβιοτικής

Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη, Raw Vegan (The Vegan Fairies)

Στάθης Γιαννάτος, Μανιταρογνωσία (Μανιταριών Γεύσεις)

Διάρκεια

1) 2 έτη
2) 1 έτος
3) 6 μήνες

Τόπος Διεξαγωγής

Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα

Περιγραφή

 

Ο Vegan Chef Νίκος Γαϊτάνος και η κορυφαία ομάδα εξειδικευμένων εισηγητών, μυούν επαγγελματίες και μη στα μυστικά της αποκλειστικά χορτοφαγικής διατροφής. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν ειδικές τεχνικές και συνταγές, αλλά και να δημιουργήσουν menu για vegan εστιατόρια. Ο Vegan Chef μπορεί να εργαστεί σε εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, casinos, νοσοκομεία και άλλους φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας, καθώς και σε vegan catering με τα οποία συνεργάζεται η ΣΒΙΕ. Οι επαγγελματίες vegan chefs μπορούν ακόμη να δημιουργήσουν το δικό τους vegan εστιατόριο ή catering.

 

Θεματικές ενότητες

  • Ελληνική Κουζίνα
  • Μεσογειακή Κουζίνα
  • Ασιατική Κουζίνα
  • Μεξικάνικη Κουζίνα
  • Εξωτικές κουζίνες στη Vegan εκδοχή τους
  • Vegan Street Food
  • Vegan Πρώτες Υλες
  • Τα Πάντα για τα Μανιτάρια
  • Φυτά, Χόρτα και Βότανα με Ευεργετικές Ιδιότητες
  • Πλεονεκτήματα Vegan Διατροφής και Στοιχεία Διαιτολογίας
  • Φυτικό Γάλα και Φυτικά Τυριά
  • Μακροβιοτική διατροφή
  • Ωμοφαγική διατροφή
  • Vegan Sushi
  • Tεχνικές Fake Meat – Fake Fish
  • Πρακτική Άσκηση σε Vegan Eστιατόρια

Που απευθύνεται

  • Vegans
  • Σε ερασιτέχνες-λάτρεις της μαγειρικής και της υγιεινής διατροφής
  • Σε σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής-Ξενοδοχειακών
  • Επαγγελματίες Chef, Pastry Chef
  • Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
  • Καλέστε στο 210 32 32 323, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30.
  • Επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *

 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων