Σεμινάριο Vegan Burger


 

Έναρξη

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στις 12:00

Περιγραφή

Για πρώτη φορά στην Πάτρα το 1ο Vegan School στην Ελλάδα! Κλείσε τη θέση σου για ένα μοναδικό, δωρεάν σεμινάριο με θέμα το κλασικό και αγαπημένο burger σε 3 meat-free και νηστίσιμες εκδοχές, απόλυτα προσαρμοσμένες στην επιθυμία για γευστικές επιλογές την περίοδο της Σαρακοστής. Οι 3 καταξιωμένοι vegan chefs σε περιμένουν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πάτρα!

Λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητές

Νίκος Γαϊτάνος, Γιώργος Βαϊδάνης, Polash Alam

Διάρκεια

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 2 ωρών.

Τόπος Διεξαγωγής

Το υπερσύγχρονο εργαστήριο vegan γαστρονομίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (Αγ. Ανδρέου 95, Πάτρα)

Θεματικές ενότητες

Γιώργος Βαϊδάνης

Burger 1: Cheesesteake Burger με χαλαπένιο και BBQ κακάο sauce
Μαριναρισμένα ψητά φιλετάκια σόγιας, χαλαπένιο cheese sauce, κρεμμύδια σοτέ, σάλτσα BBQ με κακάο και πολύχρωμη σαλάτα λόλα, όλα τους αποτελούν γέμιση για τα πιο αφράτα χειροποίητα ψωμάκια.

Νίκος Γαϊτάνος

Burger 2: Ramen Burger με μπιφτέκι από ανθό μπανανιάς
Στη συγκεκριμένη «ανατρεπτική» το ψωμάκι αντικαθίσταται με ράμεν νουντλς, ενώ το μπιφτέκι παρασκευάζεται από ανθό μπανανιάς. Το burger συνδυάζεται με μία ξεχωριστή σάλτσα με ιαπωνικό yuzukosho και γλυκόξινο κινέζικο λάχανο.

Polash Alam

Burger 3: Indian tikki burger with pulled young jackfruit
Ένα burger με άρωμα Ινδίας, συνδυασμένο με το παραδοσιακό ψωμάκι νααν, pulled τζακ φρουτ, σαλτσα curry mayo και τσιπς από γλυκοπατάτες.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Vegans και vegetarians
  • Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
  • Ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική
  • Σπουδαστές Σχολών Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, Ξενοδοχειακών κ.ά.
  • Επαγγελματίες Chef και Pastry Chef
  • Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Φιλοξενίας

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

ή

  • Καλέστε στο 2610.277.770 για μια πλήρη ενημέρωση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *


 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων