Σεμινάριο Ιταλικής Αρτοποιίας

Focaccia – Ciabatta

Ειδικές Τιμές για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ – 10% έκπτωση για συμμετέχοντες στο 2ο σεμινάριο της σειράς

Έναρξη

Σάββατο 21 Μαΐου @ 10:00π.μ.

Περιγραφή


Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει στους επαγγελματίες pastry chefs και αρτοποιούς, αλλά και στου λάτρεις των παρασκευών ζύμης, την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά των διάσημων ιταλικών αρτοπαρασκευασμάτων, καθώς και τους τρόπους της ιδανικής διαχείρισης των υδαρών μιγμάτων, μέχρι τη ζύμωση και το ψήσιμό τους.

Early bird offer για εγγραφές έως 13 Μαΐου: 40€

Κανονική τιμή από 14 έως 21 Μαΐου: 60€

Εισηγητής

Νικηφόρος Θωμαΐδης – Pastry Chef

Διάρκεια

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 6 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πλήρως εξοπλισμένη demo κουζίνα του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (Κάνιγγος 15, Αθήνα).

Θεματικές ενότητες

  • Εισαγωγή στα είδη αλευριών
  • Σχηματισμός ζύμης
  • Πλάσιμο υδαρών ζυμαρικών
  • Γεύσεις και γεμίσεις
  • Το σωστό ψήσιμο

Σε ποιους απευθύνεται

  • Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες  που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν εύκολα νόστιμες ιταλικές ζύμες, είτε για τις επιχειρήσεις τους, είτε για σερβίρισμα σε οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις στο σπίτι.

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

ή

  • Καλέστε στο 210 32. 32. 323 για μια πλήρη ενημέρωση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *


 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων