Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής Και Αρτοποιίας

Γλυκά & Αλμυρά Κρουασάν

Ειδικές Τιμές για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ – 10% έκπτωση για συμμετέχοντες στο 2ο σεμινάριο της σειράς

Έναρξη

Σάββατο 28 Μαΐου @ 10:00π.μ.

Περιγραφή

Το αγαπημένο σνακ, σήμα κατατεθέν της γαλλικής αρτοποιίας, παρουσιάζεται σε γλυκές και αλμυρές εκδοχές μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα. Από την επιλογή των συστατικών, μέχρι το ζύμωμα, τη φυλλοποίηση και το ψήσιμο στην ιδανική θερμοκρασία.

Early Bird Offer για εγγραφές έως 20 Μαΐου: 40€

Κανονική τιμή από 21 έως 28 Μαΐου: 60€

Εισηγητής

Νικηφόρος Θωμαΐδης – Pastry Chef

Διάρκεια

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 6 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πλήρως εξοπλισμένη demo κουζίνα του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (Κάνιγγος 15, Αθήνα).

Θεματικές ενότητες

  • Τα κατάλληλα αλεύρια για κρουασάν
  • Παρασκευή κρουασάν – τα υλικά
  • Ζύμωμα
  • Αλμυρές και γλυκές γεμίσεις
  • Ψήσιμο

Σε ποιους απευθύνεται

  • Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες pastry chefs και αρτοποιούς, αλλά και σε ερασιτέχνες,  που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν κρουασάν σε διάφορες εκδοχές, τόσο για τις επιχειρήσεις τους, όσο και ως συνοδευτικά για τον καφέ ή για ένα νόστιμο πρωινό στο σπίτι.

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

ή

  • Καλέστε στο 210 32. 32. 323 για μια πλήρη ενημέρωση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *


 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων