Ινδική αγιουρβέδικη κουζίνα

10% επιπλέον έκπτωση για συμμετέχοντες σε προηγούμενα σεμινάρια της σειράς

Έναρξη

Κυριακή 8 Μαΐου 2022, 15:00-19:00

Περιγραφή

Το Vegan School του ΙΕΚ ΣΒΙΕ και ο chef Alam Polash, με εξειδίκευση στην αμιγώς Χορτοφαγική Γαστρονομία, σε προσκαλούν σε ένα εξειδικευμένο σεμινάριο plant-based Μαγειρικής με θέμα την Αγιουρβέδικη Διατροφή, τις γεύσεις και τη βαθύτερη φιλοσοφία της, που «κρύβει» οφέλη για τον έλεγχο του βάρους, τη ρύθμιση του μεταβολισμό και τη συνολική υγεία.

Early Bird Offer έως και 28 Απριλίου:

Διά ζώσης: 50€

Online: 40€

Κανονική Tιμή από 29 Απριλίου έως 8 Μαΐου:

Δια ζώσης: 80€

Online: 65€

Εισηγητής

Alam Polash

Διάρκεια

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 4 ωρών

Τόπος Διεξαγωγής

Στο υπερσύγχρονο εργαστήριο Vegan Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (Κάνιγγος 15, Αθήνα)

Θεματικές ενότητες

1) NIRAMISH (ανάμεικτα λαχανικά με όσπρια ) και PULAO RICE με μπασμάτι ολικής
2) FRITATA με ροβίτσα και CHUTNEY μπανάνα/ ανανά
3) AYURVEDIC ROTI πιτάκι χωρίς γλουτένη
4) COCONUT CHUTNEY
5) LADOO με γλυκιά κρέμα (επιδόρπιο που σερβίρεται στους ινδουιστικούς ναούς)
6) AYURVEDIC LASSI (ρόφημα που ενισχύει τη χώνεψη και την πέψη)

Σε ποιους απευθύνεται

  • Vegans και vegetarians
  • Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
  • Ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική
  • Σπουδαστές Σχολών Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, Ξενοδοχειακών κ.ά.
  • Επαγγελματίες Chef και Pastry Chef
  • Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Φιλοξενίας

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

ή

  • Καλέστε στο 210 32. 32. 323 για μια πλήρη ενημέρωση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *


 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων