Food & Beverage Management

To σύγχρονο F&B Management (Bar & Restaurant Management , Fine Dining, Cost Control και Οργάνωση Προμηθειών)

Δυνατότητα παρακολούθησης της κάθε ενότητας ξεχωριστά!

Έναρξη

13 Φεβρουαρίου 2020

Εισηγητές

Γλυνός Αντώνης Korleone ,
F&Β  Manager (Sant Anna Mykonos, Kensho Boutique Hotel, Minister Business Restaurant)

Δαλιανης Δημήτρης,
Chef (Su Casa, Eat & Fit – Skai TV, HILTON Copenhagen)

Καλαποθάκος Παναγιώτης,
Barista (Owner of La Casa del Cafe)

Κεμανίδη Σοφία,
Fine Dining Service (Principote Panormos, Nammos Mykonos)

Λάγιος Χρήστος,
Bartender – Bar Manager (YTON project, Nice n Easy, 360, SantAnna Mykonos, Astir Beach)

Πετράκης Χριστόφορος,
Restaurant Captain

Διάρκεια

Bar Management (16 ώρες)

Restaurant Management & Fine Dining (8 ώρες)

Σύνθεση Menu και Κοστολόγιο (6 ώρες)

Εvent Planning – Τμήμα Banquet (6 ώρες)

Οργάνωση κι Έλεγχος Προμηθειών (4 ώρες)

Τόπος Διεξαγωγής

Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα

Περιγραφή

Το πληρέστερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα F&B είναι εδώ! Ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με ένα από τα πιο κερδοφόρα τμήματα του τουριστικού τομέα, τον επισιτισμό. Το πρόγραμμα δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εφαρμόσουν άμεσα τη γνώση που θα αποκτήσουν για την εύρεση εργασίας στον κλάδο ή για την αναβάθμιση της επιχείρησης τους. Τα μαθήματα είναι διαδραστικά, με τους εκπαιδευόμενους να συμμετέχουν ενεργά στις “state of the art” τεχνικές που διδάσκουν γνωστοί και καταξιωμένοι ανά τομέα επαγγελματίες. Επιπλέον, με το πέρας του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν κατανοήσει σε βάθος τις διαδικασίες ελέγχου, οργάνωσης και διοίκησης μιας επισιτιστικής επιχείρησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις ενότητες που επιθυμούν, είτε μεμονωμένα – οπότε θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, είτε συνολικά και τις 5 – οπότε θα τους απονεμηθεί Δίπλωμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΣΒΙΕ, με τη σφραγίδα του ΕΟΠΠΕΠ.

 

Θεματικές ενότητες

1η ενότητα  Bar Management

Μπουφές :

  • Διαχείριση εξοπλισμού
  • Παρασκευές κρύων – ζεστών καφέδων
  • Επεξεργασία γάλατος
  • Σοκολάτες

Bar:

  • Παρασκευή Κοκτέιλ με βάση το gin, τη βότκα, το ρούμι και το ουίσκι
  • Συνδυασμοί και χρήση σιροπιών
  • Διαχείριση χώρου στο bar

2η ενότητα Restaurant Management & Fine Dining

  • Θεωρία εστιατορικής
  • Αρμοδιότητες προσωπικού και κανάλια επικοινωνίας
  • Διαχείριση ομάδας και αντιμετώπιση κρίσεων
  • Fine Dining Hands On Practice: 1. Deparasage 2. Art De la table 3. Decoupage 4. Lobster Deshelling

3η ενότητα Event Planning & Τμήμα BANQUET

  • Προσόντα και Δεξιότητες ενός Υπεύθυνου Εκδηλώσεων
  • Εργαλεία για την Διεξαγωγή μιας Εκδήλωσης
  • Είδη Εκδηλώσεων και τα Βασικά Βήματα μιας Εκδήλωσης
  • Case studies: Διοργάνωση meeting, συνεδρίου, εκδήλωσης γάμου.

4η ενότητα Σύνθεση Μενού & Κοστολόγιο

  • Σύνθεση Μενού (Case studies για: All day restaurant, Vegan Restaurant & Fine Dining restaurant)
  • Κοστολόγηση μενού – Σύνταξη τιμοκαταλόγων

5η ενότητα Οργάνωση & Έλεγχος Προμηθειών

  • Πρότυπες προδιαγραφές αγορών
  • Πρότυπες αποδόσεις προϊόντων
  • Προμηθευτές
  • Οργάνωση Αποθήκης

Που απευθύνεται

  • Σε σπουδαστές κι αποφοίτους σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων
  • Σε όσους απασχολούνται ή επιθυμούν να απασχοληθούν στον επισιτιστικό τομέα και αποβλέπουν σε μια περιεκτική και εμπεριστατωμένη γνώση του χώρου σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Σε ιδιοκτήτες χώρων εστίασης που επιθυμούν καλύτερο έλεγχο και δυνατότητες βελτίωσης της επιχείρησής τους

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
  • Καλέστε στο 210 32 32 323, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30.
  • Επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *

 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων