Τεχνικές Fake Meat

Έναρξη

10 Νοεμβρίου 2019

Εισηγητές

Νίκος Γαϊτάνος, Vegan Chef

Διάρκεια

5 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής

Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα

Περιγραφή

Ο Vegan Chef Νίκος Γαϊτάνος, ως υπεύθυνος του νέου, πιστοποιημένου προγράμματος σπουδών, έχει στόχο να μυήσει επαγγελματίες και μη στα μυστικά της αποκλειστικής χορτοφαγικής διατροφής. Ένα σεμινάριο που θα μας διδάξει τις καλύτερες τεχνικές για να μιμηθούμε γεύσεις ζωικής προέλευσης.

 

 

 

 

 

Θεματικές ενότητες

  • Ελληνική Κουζίνα
  • Πως φτιάχνουμε σεϊτάν
  • Σνίτσελ με σεϊτάν
  • Μεξικάνικο φαχίτας με σεϊτάν
  • Πως μαγειρεύουμε την σόγια
  • Κανελόνια με κιμά σόγιας
  • Σουβλάκια σόγιας
  • Πως μαγειρεύουμε το Τζακ φρούτ
  • Τζακ φρούτ μπέργκερ με αγιολί τρούφας
  • Κοκκινιστό με Τζακ φρούτ και πουρέ καπνιστής μελιτζάνας

Που απευθύνεται

  • Vegans
  • Σε ερασιτέχνες-λάτρεις της μαγειρικής και της υγιεινής διατροφής
  • Σε σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής-Ξενοδοχειακών
  • Επαγγελματίες Chef, Pastry Chef
  • Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
  • Καλέστε στο 210 32 32 323, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30.
  • Επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *

 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων