Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική

Εξελιγμένες Τεχνικές & Συνταγές Υψηλών Προδιαγραφών

Έναρξη

6 Μαρτίου 2023

Εισηγητής

Βασίλης Κρανιάς
Chef με σημαντική διαδρομή σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχοντας θητεύσει σε κουζίνες με αστέρια Michelin, σήμερα είναι ο Head Chef στο βραβευμένο Melia Fine Dining.

Καθηγητής στο Τμήμα Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.

Διάρκεια

20 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής

ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Αγίου Ανδρέου 95, Πάτρα

Περιγραφή

Ο Chef de Cuisine του βραβευμένου Melia Restaurant (Ζάκυνθος), Βασίλης Κρανιάς, σε ταξιδεύει σε γεύσεις, χρώματα και υφές που θα καταπλήξουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες – λάτρεις της ζαχαροπλαστικής. Οι συμμετέχοντες θα παρασκευάσουν signature συνταγές “with a twist”, θα εφαρμόσουν εντυπωσιακές τεχνικές και θα γνωρίσουν τα μυστικά της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής από έναν Chef με τεράστια διεθνή εμπειρία και διακρίσεις.

 Κλείσε τη θέση σου με την προσφορά -30%.

 Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Θεματικές ενότητες

  • Mirror glaze – δημιουργία “γυαλιού”
  • Αποδομημένες πίτες (μηλόπιτα)
  • Χειροποίητες σοκολάτες
  • Στρώσιμο σοκολάτας σε διαφορετικές θερμοκρασίες
  • Χειροποίητες πραλίνες
  • Sorbet με υγρό άζωτο
  • Σφαιροποίηση
  • Σύγχρονη διακοσμητική

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους στη ζαχαροπλαστική
  • Σε ερασιτέχνες που θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε επιχειρήσεις υψηλών απαιτήσεων
  • Σε σπουδαστές σχολών ζαχαροπλαστικής, μαγειρικής, τουρισμού κ.ά.

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής του προγράμματος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου
  • ή κάλεσέ μας στο 2610.277.770 Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30
  • ή επισκέψου τις εγκαταστάσεις μας στην καρδιά της Πάτρας, Αγίου Ανδρέου 95.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *


 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων