Eισαγωγή στη vegan μαγειρική

Έναρξη

10 Νοεμβρίου 2019

Εισηγητές

Νίκος Γαϊτάνος, Vegan Chef

Διάρκεια

5 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής

Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα

Περιγραφή

Ο Vegan Chef Νίκος Γαϊτάνος, ως υπεύθυνος του νέου, πιστοποιημένου προγράμματος σπουδών, έχει στόχο να μυήσει επαγγελματίες και μη στα μυστικά της αποκλειστικής χορτοφαγικής διατροφής. Σε αυτό το σεμινάριο θα σας παρουσιάσουμε εύκολες συνταγές, αποκλειστικά με συστατικά φυτικής προέλευσης.

 

 

 

 

 

Θεματικές ενότητες

  • Σούπα κολοκύθας με μάνγκο τζίντζερ και λεβάντα
  • Σαλάτα κινόα με πορτοκαλί σε κρέμα κόκκινης πιπεριάς και μελιτζάνας
  • Λαζάνια με ραγού από μανιτάρια πορτσίνι
  • Ριζότο με σπαράγγια, πράσο και παντζάρι
  • Κάρυ με γάλα καρύδας, ποικιλία λαχανικών και ανανά

Που απευθύνεται

  • Vegans
  • Σε ερασιτέχνες-λάτρεις της μαγειρικής και της υγιεινής διατροφής
  • Σε σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής-Ξενοδοχειακών
  • Επαγγελματίες Chef, Pastry Chef
  • Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
  • Καλέστε στο 210 32 32 323, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30.
  • Επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *

 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων