vean seminar

Σεμινάρια Vegan Γαστρονομίας 2021-2022


 Πάρε μέρος στο μοναδικό hands-on masterclass “Γλυπτική Φρούτων & Λαχανικών” και κέρδισε 20% έκπτωση στα επόμενα

Έναρξη

Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Δεκεμβρίου

Περιγραφή

Η Πρώτη Σχολή Vegan Μαγειρικής εγκαινιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά masterclasses που υπογράφουν ο Νίκος Γαϊτάνος και τα κορυφαία ονόματα της εγχώριας και διεθνούς vegan γαστρονομίας. Αν είσαι λάτρης της αποκλειστικά χορτοφαγικής διατροφής ή θέλεις να μάθεις τα μυστικά της Νο1 παγκόσμιας γαστρονομικής τάσης, αν είσαι επαγγελματίας chef ή απλώς αγαπάς τη μαγειρική, τότε αυτή η σειρά σεμιναρίων σχεδιάστηκε για εσένα.

Μετά την εξαιρετική επιτυχία του πρώτου masterclass, έρχεται ένα μοναδικό hands-on σεμινάριο για επαγγελματίες chefs, για λάτρεις της διακόσμησης μπουφέ, για όσους θέλουν να εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους, και όχι μόνο.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια έξι (6) ώρες, θα διεξαχθεί Σάββατο 18/12 και Κυριακή 19/12 και ώρες 10:00 – 13:00, αποκλειστικά με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων στη σχολή.

Κατοχύρωσε 20% έκπτωση σε όλα τα σεμινάρια της σειράς Vegan Γαστρονομίας 2021-2022! Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης και το βιβλίο συνταγών του σεμιναρίου.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης συμμετοχής, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητές

Οι κορυφαίοι vegan chefs και pastry chefs.

Επικεφαλής ο Green Chef Νίκος Γαϊτάνος.

Στο Μasterclass Fruit & Vegetable Carving διδάσκει ο Γιώργος Βαϊδάνης, Chef, Χρυσό Μετάλλιο Σκαλίσματος, Horeca 2009, Αθήνα - Κρήτη

Διάρκεια

Το σεμινάριο διαρκεί έξι (6) ώρες.

Τόπος Διεξαγωγής

Το υπερσύγχρονο εργαστήριο vegan γαστρονομίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (Κάνιγγος 15, Αθήνα)

Θεματικές ενότητες

Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021: Professional Fruit and Vegetable Carving (Γλυπτική Φρούτων και Λαχανικών)

  • Ταϋλανδέζικη τεχνική διακόσμησης μπουφέ
  • Πρώτες ύλες, κατάλληλες για διακόσμηση και σκάλισμα
  • Εργαλεία και είδη γλυπτικής
  • Περιποίηση και συντήρηση εκθεμάτων

Σε ποιους απευθύνεται

  • Vegans και vegetarians
  • Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
  • Ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική
  • Σπουδαστές Σχολών Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, Ξενοδοχειακών κ.ά.
  • Επαγγελματίες Chef και Pastry Chef
  • Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Φιλοξενίας

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

ή

  • Καλέστε στο 210 32. 32. 323 για μια πλήρη ενημέρωση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου *


 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων