Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ
Με αφορμή τη μέρα των Χριστουγέννων, ο chef Γιάννης Αποστολάκης, δημιούργησε με τους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, ένα πλήρες menu για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Ψητά στο φούρνο με τραγανές πατάτες, γέμιση γαλοπούλας με πιλάφι και τρομερή μους σοκολάτας με μπισκότο φουντουκιού, ήταν μερικές από τις συνταγές που δημιούργησαν οι σπουδαστές σε συνεργασία με τον κορυφαίο Chef, οι οποίοι προσομοίωσαν τις συνθήκες εργασίας ενός πραγματικού εστιατορίου με Executive Chef, τον κορυφαίο Γιάννη Αποστολάκη.