IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ και το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Attica ενώνουν τις δυνάμεις τους, ενισχύοντας την κλινική εκπαίδευση των σπουδαστών Υγείας

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, η Σχολή που καθιέρωσε τα Επαγγέλματα Υγείας στην Ελλάδα, και το Attica Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης, η μεγαλύτερη εξειδικευμένη δομή της χώρας, ανακοινώνουν τη σύναψη “στρατηγικής” συνεργασίας. Η σύμπραξη των δύο φορέων σηματοδοτεί την έμφαση στο κλινικό σκέλος της εκπαίδευσης των σπουδαστών και στην προοπτική τους για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι σπουδαστές των τμημάτων Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Λογοθεραπείας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, αποκτούν πρόσβαση στις state-of-the-art εγκαταστάσεις του Attica, όπου δύνανται να πραγματοποιήσουν τόσο την κλινική τους εκπαίδευση όσο και την πρακτική τους άσκηση στο πεδίο της αποκατάστασης ασθενών με ειδικές παθήσεις. Επιπλέον, αποκτούν προβάδισμα στη στελέχωση των τμημάτων του Κέντρου, το οποίο προσβλέπει στην πρόσληψη άρτια καταρτισμένων επαγγελματιών.

 

Και τα οφέλη δε σταματούν εδώ. Οι σπουδαστές της ΣΒΙΕ θα παίρνουν μέρος σε συνέδρια και ημερίδες που διοργανώνει τακτικά το Attica, προκειμένου να ενημερώνονται από επαγγελματίες διεθνούς κύρους για τις σύγχρονες εξελίξεις στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση, ενώ οι δύο φορείς σχεδιάζουν και την από κοινού υλοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων σε αντικείμενα αιχμής.

 

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ συνεχίζει να επενδύει σε συνεργασίες που αποδεικνύονται πολλαπλά επωφελείς για τους σπουδαστές του, ενισχύοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, αλλά και υποστηρίζοντας την επαγγελματική τους σταδιοδρομία από την πρώτη μέρα της φοίτησής τους.

 

Σχετικά με το Attica Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης…

 

Το Attica Recovery & Rehabilitation Center είναι μια πρότυπη δομή παροχής υπηρεσιών αποκατάστασης, υψηλών προδιαγραφών, η μεγαλύτερη σε δυναμικότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς διαθέτει 300 κλίνες. Η παρεχόμενη φροντίδα περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση νοσηροτήτων νευρολογικής, μυοσκελετικής ή άλλης αιτιολογίας, οι οποίες προκαλούν δυσλειτουργίες στην κίνηση, την επικοινωνία, την αυτοεξυπηρέτηση και, γενικότερα, στην ποιότητα ζωής των ασθενών. Η πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού του, σε συνδυασμό με τη χρήση τεχνολογίας τελευταίας γενιάς σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αποτελούν εχέγγυα για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ