IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

To IEK ΣΒΙΕ αποκλειστικός EDUCATIONAL PARTNER του Προμηθέα Πάτρας

To ΙΕΚ ΣΒΙΕ, το Μεγαλύτερο ΙΕΚ της Δυτικής Ελλάδας, θα αποτελεί αποκλειστικό εκπαιδευτικό εταίρο του Προμηθέα Πάτρας για τη σεζόν 2023-2024, σχεδιάζοντας ένα πολλαπλά επωφελές πρόγραμμα ενεργειών για σπουδαστές διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά και για τους νέους της πόλης και τα μέλη της οικογένειας της ομάδας, προσφέροντάς τους υποτροφίες δωρεάν φοίτησης.

 

Με περισσότερα από 57 χρόνια εκπαιδευτικής ιστορίας, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ μετρά 55.000 επιτυχημένους αποφοίτους που επί δεκαετίες στελεχώνουν σημαντικούς φορείς και επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων. Επιπλέον, διαθέτει παρουσία σε Αθήνα και Πάτρα, προσφέροντας σπουδές σε 32 ειδικότητες αιχμής που καλύπτουν 10 επαγγελματικούς τομείς. Ανάμεσα σε όσα ξεχωρίζουν το ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι ο τίτλος της σχολής που καθιέρωσε τα επαγγέλματα Υγείας στην Ελλάδα, αλλά και η δημιουργία των δύο πρωτοποριακών και διαπιστευμένων από την ACTA προγραμμάτων σύντομης φοίτησης, Vegan Μαγειρικής & Βοηθού Κτηνιάτρου. Ενώ, διαθέτει και μεγάλη παράδοση στη συμμετοχή των σπουδαστών του στα προγράμματα του Erasmus+ για μερική φοίτηση σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

 

Εκτός από τους σπουδαστές Προπονητικής, που είναι οι άμεσα ωφελούμενοι από την συνεργασία αυτή, αφού εξασφαλίζουν πρόσβαση για πρακτική εξειδίκευση στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, πολλοί ακόμα σπουδαστές (Φυσικοθεραπείας, Διοίκησης & Marketing, Διαιτολογίας, Μαγειρικής κ.ά.), θα αποκομίσουν οφέλη από τη συνεργασία με τον Προμηθέα στο πλαίσιο της φιλοσοφίας για παροχή «hands-on» εκπαίδευσης με αντίκρισμα στην αγορά.

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ