IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Θες να ξεκινήσεις σπουδές Πληροφορικής; Εδώ οι προβλέψεις για το μέλλον του IT που πρέπει να γνωρίζεις

Ο προγραμματισμός και το web development είναι ένα δυναμικό πεδίο εργασίας που διαρκώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται. Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις τις σπουδές στην Πληροφορική, πρέπει να είσαι και ενήμερ@ για όλα τα trends που θα κυριαρχήσουν στον κλάδο το επόμενο διάστημα.

 

Let’s get it started!

 

  • Το boosted digital immune system «θωρακίζει» την ασφάλεια

 

Ένα αναβαθμισμένο combo με software engineering στρατηγικές υπόσχεται να «εξαφανίσει» ζητήματα ασφάλειας, να επεκτείνει το uptime των servers και να προσφέρει αισθητά καλύτερο UX.

 

  • Τα data στο «στόχαστρο» των παρατηρητών

 

Κατευθυνόμενες από τα data θα είναι οι λήψεις αποφάσεων, με το observability αυτών να «κινεί» τα ψηφιακά νήματα, για να λειτουργούν οι developers και οι software engineers του αύριο proactively στις κινήσεις, τους σχεδιασμούς και τις τελικές επιλογές τους.

 

  • Το ΑΙ μπαίνει δυναμικά στην IT αρένα

 

Με τα πεδία εφαρμογής του ΑΙ να αυξάνουν συνεχώς, οι εταιρείες αναζητούν τρόπους να το εντάξουν στις ΙΤ στρατηγικές τους και να αφήσουν πίσω αμφιβολίες, ώστε να εμπιστευθούν τους ανεξέλεγκτους και κάπως «αψυχολόγητους» αλγορίθμους του!

 

  •  Τα δεδομένα «πετούν στα σύννεφα»

 

Οι υπηρεσίες cloud προσφέρονται από όλο και περισσότερους οργανισμούς, αφού επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να ξεγνοιάσουν από την αποθήκευση και τη συντήρηση των data τους σε εταιρικούς servers. Έτσι, διαμορφώνουν ειδικά πακέτα με εξειδικευμένα εργαλεία που απαντούν στις ανάγκες κάθε industry!

 

  • The Architects of Platform Engineering!

 

Η πολυπλοκότητα των software αρχιτεκτονικών, απαιτεί οι επαγγελματίες του κλάδου να επικαιροποιούν διαρκώς τις γνώσεις τους, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε νέα ανάγκη και να λειτουργούν ως «γέφυρα» ανάμεσα στους τελικούς χρήστες και τους developers, δημιουργώντας μια κοινή, αποτελεσματική και user-friendly βάση εργασίας για όλους.

 

Αν όλα τα παραπάνω σε προκαλούν να μπεις πιο βαθιά στο μυστηριώδη κόσμο του web development, δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις το πρόγραμμα «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής» του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.

 

Για περισσότερα κάνε click εδώ.

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ