IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Σε «κυκλοφορία» η συλλογή με τα έργα των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα «Συγγραφή & Έκδοση Έργου»

Στις σελίδες ενός πολυσυλλεκτικού βιβλίου με τίτλο «ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ» αποτυπώθηκαν τα πρωτόλεια των συμμετεχόντων του περσινού σεμιναρίου «Συγγραφή και Έκδοση Έργου», με την επίσημη παρουσίασή του να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στο κέντρο της Αθήνας.

 

O εισηγητής του σεμιναρίου, βραβευμένος συγγραφές και ηθοποιός, Σταυριανός Κιναλόπουλος, μίλησε με συγκίνηση για αυτό το όμορφο ταξίδι στο μαγικό κόσμο των λέξεων και της φαντασίας, κατά το οποίο οι μαθητευόμενοι συγγραφείς είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα λογοτεχνικά τους βήματα.

 

Οι απόφοιτοι του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την πρώτη αυτή εμπειρία τους, καθώς και να μοιραστούν τις φιλοδοξίες και τις σκέψεις τους για τις επόμενες δημιουργίες τους. Το βιβλίο κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Κύκνος, ενώ το σεμινάριο επαναλανσάρεται και φέτος, με τα μαθήματα να ξεκινούν 18 Νοεμβρίου.

 

Εάν θες να είσαι ένας από τους συγγραφείς του επόμενου βιβλίου, δεν έχεις παρά να δηλώσεις τη συμμετοχή σου για το δεύτερο κύκλο εδώ.

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ