IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Η νέα γενιά Β. Φαρμακείου και Τεχνικών Φαρμάκων ενημερώνεται για νέες θέσεις εργασίας στον Όμιλο

Οι εκπρόσωποι του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ, μίας από τις τρεις μεγαλύτερες χονδρεμπορικές συνεταιριστικές φαρμακευτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, για να συζητήσουν με τη νέα γενιά του κλάδου για τις αλλαγές στο τοπίο της φαρμακοβιομηχανίας, αλλά και τις πολλές ευκαιρίες εργασίας που αυτές επιφέρουν.

 

Η παρουσία των εκπροσώπων του ΠΕΙΦΑΣΥΝ στις εγκαταστάσεις της 1ης Σχολής Υγείας στην Ελλάδα, αποδεικνύει έμπρακτα τη σπουδαία πρόθεση του Ομίλου να στηρίξει τους ανερχόμενους επαγγελματίες της ειδικότητας Β. Φαρμακείου και Τεχνικών Φαρμάκων. Τα στελέχη του ΠΕΙΦΑΣΥΝ επικοινώνησαν με τους σπουδαστές, τους μίλησαν για τις ανάγκες του σύγχρονου φαρμακείου, τις προοπτικές απασχόλησής τους ως βοηθητικό φαρμακευτικό προσωπικό, καθώς και την ανάγκη της Δια βίου Μάθησης.

 

Μεταξύ των μελών του board του ΠΕΙΦΑΣΥΝ που παραβρέθηκαν στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ, ήταν και ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, ο κ. Θανάσης Μουχτής, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει θετικά την άρτια κατάρτιση που λαμβάνουν οι σπουδαστές της ΣΒΙΕ, αναφερόμενος στην πορεία του εκπαιδευτικού οργανισμού, τον οποίο εδώ και σχεδόν 60 χρόνια χαρακτηρίζει η πρωτοπορία στην εκπαίδευση των επαγγελματιών Υγείας.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο οργανισμών, ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ χορήγησε ποδιές στους σπουδαστές των ειδικοτήτων Βοηθός Φαρμακείου και Τεχνικούς Φαρμάκων, Καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων καθώς και μια gift bags.

 

Λίγα λόγια για τον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ…

Περιλαμβάνεται στη λίστα με τις 50 μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Από το 1980 μέχρι και σήμερα η παρουσία και η δραστηριότητά του είναι αδιάλειπτη, καθώς ο Συνεταιρισμός διανέμει όλο το εύρος των φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων και γενικά όλων των προϊόντων που διακινούνται στα φαρμακεία, ενώ απαριθμεί 1200 μέλη- φαρμακεία. Ο Όμιλος παρά τις επενδύσεις σε συστήματα αυτοματισμού και σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όχι μόνο δεν μειώνει, αλλά δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Αναβαθμίζει τις εσωτερικές του λειτουργίες και αναπτύσσει το ανθρώπινο δυναμικό του με αναδιοργάνωση και συστηματική εκπαίδευση.

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ