IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ;

Η απάντηση είναι ναι! Οι επαγγελματίες του κλάδου, είτε κάνουμε λόγο για μηχανικούς αυτοκινήτων είτε για ηλεκτρολόγους, ήταν και παραμένουν περιζήτητοι, με τις απολαβές τους να ανεβαίνουν διαρκώς. Δες παρακάτω γιατί!

 

Οι μηχανικοί αυτοκινήτων & μοτοσικλετών (… ή αλλιώς τεχνικοί μηχανοτρονικής) είναι και καλά αμειβόμενοι και βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τους επαγγελματίες που αναζητούμε όλοι για τη συντήρηση των οχημάτων μας. Mε κάθε οικογένεια να διαθέτει πλέον τουλάχιστον 2 μέσα για τις άνετες μετακινήσεις της, αντίστοιχα πολλαπλασιάζονται και οι επισκέψεις στο συνεργείο για τακτικό έλεγχο και service.

 

Με τους ηλεκτρολόγους να είναι δυσεύρετοι, η αγορά έχει πολλές «ανοικτές» θέσεις για αυτή την περιζήτητη ειδικότητα! Επιπλέον, στο προσκήνιο έχουν έρθει και οι τεχνικοί αυτοματισμών, με το συγκεκριμένο αντικείμενο να βρίσκει μεγάλη εφαρμογή τόσο στην οικιακή καθημερινότητα (Smart Home), όσο και στη βιομηχανία για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής.

 

Αν θεωρείς πως η Μηχανοτρονική ή η Ηλεκτρολογία σου ταιριάζει, δεν έχεις παρά να μπεις εδώ, για να μάθεις περισσότερα και να ξεκινήσεις τις σπουδές σου σε ένα τομέα που θα σου εξασφαλίσει μια σίγουρη –και καλά αμειβόμενη- θέση στην αγορά.

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ