IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Becoming a Digital Nomad

Τα TOP 3 επαγγέλματα που μπορείς να ακολουθήσεις για remote εργασία

Αν τα συμβατικά ωράρια εργασίας δεν σου ταιριάζουν και θέλεις να διαμορφώνεις ευέλικτα το πρόγραμμά σου με τα tasks να ακολουθούν τους δικούς σου ρυθμούς, τότε υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που σχεδόν δημιουργήθηκαν για εσένα.

 

  • Graphic Designer
    Πέραν του ότι αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στην αγορά, με τους απανταχού graphic designers να γίνονται ανάρπαστοι σε εταιρείες, με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί κανείς να εργαστεί από κάθε μήκος και πλάτος της γης!

 

  • Marketing Specialist
    Με αμέτρητες διεξόδους απασχόλησης και εξειδικεύσεις, και το Influencer & Social Media Marketing να βρίσκονται σε «έξαρση», ένα laptop, καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και η κατάλληλη καθοδήγηση από επαγγελματίες του κλάδου, αρκούν για να γίνεις master ακόμα και από τον καναπέ σου!

  •  
  • Web Developer/ Designer
    Από τους most-wanted επαγγελματίες διεθνώς, πρόκειται για ένα επάγγελμα που όχι απλά δε γνωρίζει κρίση, αλλά αναπτύχθηκε ακόμα περισσότερο μέσα στην κρίση που προκάλεσε η πανδημία. Ένα «δυνατό» laptop και αρκετός καφές είναι ό,τι χρειάζεσαι, για να εργαστείς ως web developer/ designer από δωμάτια ξενοδοχείων, coffee shops και εξωτικές παραλίες!

 

Ό,τι κι αν σου ταιριάζει τελικά, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ σε Αθήνα και Πάτρα προσφέρει τα πληρέστερα προγράμματα σε κάθε τομέα, για να αποκτήσεις ασυναγώνιστα skills και τεχνογνωσία, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στην αγορά και να ξεκινήσεις δυναμικά την καριέρα σου ως digital nomad!

 

Check them out!

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ