Ένας πραγματικά σύγχρονος και δυναμικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται, να αναπτύσσεται, να μεγαλώνει.

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ σε υποδέχεται στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στην “καρδιά” της Πάτρας, σε ένα από τα πλέον εμβληματικά κτίρια της πόλης (Αγ. Ανδρέου 95). Πιστό στην παράδοση και στις αξίες που το καθιέρωσαν στη συνείδηση σπουδαστών και γονέων ως συνώνυμο του κύρους και της ποιότητας, έρχεται να αλλάξει το τοπίο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

Γιατί οι σπουδές στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ δεν είναι απλώς “μία ακόμα επιλογή”. Είναι η εγγύηση ότι θα αποκτήσεις τις εξειδικευμένες εκείνες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να διακριθείς στα επαγγέλματα του σήμερα και του αύριο. Είναι η ασφάλεια της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρει το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργασιών με τους κορυφαίους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς στη Δυτική Ελλάδα. Είναι η αίσθηση υπεροχής του να σπουδάζεις σε εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών και state-of-the-art εργαστήρια με καινοτόμες μεθόδους. Είναι η σιγουριά ότι θα πετύχεις το στόχο σου γιατί διδάσκεσαι από τους καλύτερους. Είναι η κατοχύρωση που σου εξασφαλίζει το Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, που αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι οι εμπειρίες ζωής και οι νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες που σου χαρίζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

Και όλα αρχίζουν εδώ.

Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ. Η αρχή είναι τα πάντα.

#ΝέοιΔρόμοι #ΊδιοςΠροορισμός

Συμπλήρωσε την ηλεκτρονική αίτηση ενδιαφέροντος που ακολουθεί ή κάλεσέ μας στο 2610 277.770 – 80 – 90 – 20 και επωφελήσου από την προσφορά -40% στα ετήσια δίδακτρα με την άμεση κράτηση της θέσης σου.

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους χρήσης *

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων