Μισό αιώνα πριν… όλα γίνονταν εμπειρικά…

Οι γιατροί δεν είχαν ομάδες εξειδικευμένων ανθρώπων να τους υποστηρίξουν στο δύσκολο έργο τους και οι ασθενείς δεν είχαν την ανάλογη βοήθεια και φροντίδα που χρειάζονταν.

Η ίδρυση της ΣΒΙΕ έκανε πραγματικότητα το όραμα του επαγγελματία Υγείας. Ενός στελέχους με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, για να πλαισιώσει γιατρούς και επιστήμονες με τον καλύτερο τρόπο και να καταθέσει στον άνθρωπο-ασθενή τη γεμάτη σεβασμό φροντίδα του. Αυτό ήταν το όραμα, αυτό συνεχίζει να είναι και η επιτυχία μας!

Η συνεισφορά της ΣΒΙΕ στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης υπήρξε θεαματική. Για πρώτη φορά, οι απαιτούμενες ημέρες νοσηλείας ελαττώθηκαν σημαντικά!

Η καθιέρωση νέων ειδικοτήτων δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας και μισό αιώνα μετά, σε περίοδο κρίσης τα επαγγέλματα αυτά έχουν τεράστια ζήτηση!

Ήδη, έχουν ανακοινωθεί 4.500 νέες θέσεις εργασίας από το Υπουργείο Υγείας και ακολουθούν πολύ περισσότερες. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες της Κομισιόν, από τα 8 κορυφαία επαγγέλματα του μέλλοντος, τα 4 είναι επαγγέλματα υγείας!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων