HORECA 2022: Το ΣΒΙΕ Vegan School στην κορυφαία έκθεση για τη Μαζική Εστίαση!
Το ΣΒΙΕ Vegan School και ο teacher chef της Σχολής Γαστρονομίας Γιάννης Αποστολάκης, συμμετείχαν στη μεγαλύτερη έκθεση για την Τροφοδοσία και τον Ξενοδοχειακό Εξοπλισμό στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ με τη Nestlé και τη σειρά προϊόντων φυτικής προέλευσης Garden Gourmet.
Συνεχίζοντας το σερί της δυναμικής παρουσίας της σε top-class διοργανώσεις με θεματικές που περιστρέφονται γύρω από την εστίαση, η Νο1 Vegan Σχολή στη χώρα προσφέρει ολοκληρωμένες plant-based προτάσεις γευμάτων με live cooking demonstrations, καλώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τα μυστικά μιας ολοκληρωμένης διατροφής, από την οποία απουσιάζουν πλήρως τα προϊόντα ζωικής προέλευσης.
Η Vegan Σχολή του ΙΕΚ ΣΒΙΕ και το διδακτικό της επιτελείο, που αποτελείται από τους «μετρ» της χορτοφαγικής Γαστρονομίας, όπως ο Νίκος Γαϊτάνος, ανταποκρίνονται σε προσκλήσεις που στόχο έχουν να διαδώσουν τις αρχές της ισορροπημένης meat-free διατροφής, η οποία κερδίζει διαρκώς όλο και περισσότερους υποστηρικτές, δημιουργώντας την ανάγκη για καταρτισμένους vegan chefs.