Χειροποίητο banoffee στο πλαίσιο του εργαστηριακού του μάθημα “Τεχνικές Παρασκευής Τροφίμων”!!!

Oι σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ  μαγειρεύουν και μας δίνουν όμορφες ιδέες, βασισμένες στη μεσογειακή διατροφή!Brios σολωμού με ρόκα & τυρί κρέμα, ομελέτα φούρνου, πουγκάκια γαλοπούλας με γιαούρτι και μουστάρδα, πιτάκια με κολοκύθι, γιαούρτι και μυρωδικά στον φούρνο! (συνημμένες φωτό) Χειροποίητο banoffee  στο πλαίσιο του εργαστηριακού του μάθημα “Τεχνικές Παρασκευής Τροφίμων”!!!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων