Εγκαίνια Αίθουσας Βιωματικών Προγραμμάτων Πολεμικού Μουσείου

Την 3 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αίθουσας «Αδαμάντιος Κοραής» από τον Αθανάσιο Παναγόπουλο Αντιναύαρχο (ΠΝ) ε.α Πρόεδρο του Δ.Σ του Πολεμικού Μουσείου και τον Δρ. Δρακούλη Φουντουκάκο πρόεδρο του Ομίλου IST College – ΣΒΙΕ. 

Για τη συνεισφορά και τις χορηγίες όπως :

1)Την επισκευή και εξοπλισμό της διατιθέμενης αίθουσας με στόχο την υποδοχή και την απασχόληση μαθητών σε δημιουργική εργασία και διαλέξεις.

2) Την παροχή εντύπου και λοιπού αναλωσίμου υλικού για την κάλυψη των προγραμμάτων θέματος για το επόμενο εκπαιδευτικό έτος.

3) Την παραγωγή εντύπου, το περιεχόμενο του οποίου επιμελήθηκε το Πολεμικό Μουσείο, το οποίο θα αφορά στα εν λόγω προγράμματα θέματος, ώστε να ενημερωθούν τα ενδιαφερόμενα να επισκεφθούν το Πολεμικό Μουσείο.

4) Την παροχή τεσσάρων υποτροφιών για δωρεάν φοίτηση σε δύο προπτυχιακά και δύο μεταπτυχιακά προγράμματα του IST College–ΣΒΙΕ σε τέκνα στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού (ε.ε. και ε.α.) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το εκπαιδευτικό έτος (2016 – 2017) 

5) Την δωρεά προμήθεια αριθμού Η/Υ παλαιοτέρων μοντέλων στο Πολεμικό Μουσείο από το IST College – ΣΒΙΕ καθώς και τη στήριξη των προσπαθειών του Πολεμικού Μουσείου

O Δρ. Δρακούλης Φουντουκάκος τιμήθηκε από τον Αθανάσιο Παναγόπουλο Αντιναύαρχο (ΠΝ) ε.α Πρόεδρο του Δ.Σ του Πολεμικού Μουσείου.